MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

September 2021
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

VuurFestivalMeddo DJ_ContestDe winter is pas net begonnen maar de organisatie van het VuurFestival Meddo is alweer enkele maanden in de weer met de voorbereidingen voor de 5e editie van het steeds groeiende evenement. Voor aankomend jaar wil de organisatie nieuw talent de kans bieden om voor zo’n 5000 bezoekers te laten zien wat hij of zij in huis heeft.

Op vrijdag 17 januari wordt er in café/restaurant Spiekerman een DJ-contest georganiseerd om nieuwe DJ’s, of DJ’s die toe zijn aan een groter publiek, de kans te geven om zo een stap in de goede richting te zetten.

Er zullen die avond divsere DJ’s het tegen elkaar opnemen waarna er aan het eind van de avond een winnaar uit de bus komt. De DJ die als eerste einigt zal op zondagavond tijdens het VuurFestival Meddo op het podium staan van het VuurFestival Meddo. Ook voor de nummer twee heeft de organisatie een kleine tegemoetkoming: draaien op de avond voorafgaand aan het VuurFestival Meddo.

Grijp je kans en geef je op Wat we zoeken voor het VuurFestival is een mainstream DJ. Dit wil zeggen geen specifieke stijlen, niet te hard en niet te zacht. In onze ogen moet een DJ heel goed weten wat het publiek wil horen en hoe je het publiek mee moet krijgen. Daarnaast zijn uiteraard draai –en mix skills erg belangrijk.

Als jij degene bent die zich nu geroepen voelt twijfel dan niet en geef je nu op via info@vuurfestival.nl met als onderwerp: DJ Contest “DJ Naam”. De spelregels die verder aan de contest verbonden zitten zullen dan te zijner tijd duidelijk gemaakt worden. Je kunt je uiterlijk opgeven tot zaterdag 30 december 2013.

Het VuurFestival Meddo wordt aankomend jaar op 19 & 20 april voor de 5e keer georganiseerd door jongeren van Jongerencentrum Elbekurkie. Afgelopen jaren is er flink aan de weg getimmert om een waardig Winterswijks (-en omstreken) festival van de grond te krijgen. Inmiddels is het VuurFestival Meddo één van de grootste evenementen in de gemeente Winterswijk dat op één avond ongeveer 5000 bezoekers trekt en nog ieder jaar groeit. Ook aankomend jaar zal er weer vanalles aan gedaan worden om iedere bezoeker positief te verassen!

Meer informatie over de DJ contest is te vinden op www.vuurfestival.nl of via facebook.com/vuurfestivalmeddo.