MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

December 2022
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

5 Oktober j.l. organiseerde Wenninkhof een “Tuingeluk dag”. Tijdens deze dag en tot twee weken daarna was er kans op het winnen van vier Mobilane Kant en Klaar hagen. Hiervoor kon d.m.v. een foto en een goede motivatie kenbaar worden gemaakt waarom men in aanmerkingen wilde komen voor de vier hagen.

De Tuingeluk dag werd georganiseerd omdat Hoveniers en Groencentrum ‘Het Vergeten Tuinseizoen’ wil promoten. Tuinliefhebbers  in onze huidige tijd beseffen minder dan vroeger dat je in de herfst en winter in de tuin prima kunt (in)planten, snoeien, bemesten, renoveren, maar ook kunt genieten. Vijventwintig jaar geleden waren het najaar en de winter bij uitstek dé seizoenen waarin de tuin werd veranderd of gerenoveerd. Door verschillende omstandigheden is het beeld ontstaan dat je alleen nog in het voorjaar een tuin kunt aanleggen / renoveren of  in de tuin kunt werken. Deze beeldvorming wil Wenninkhof wegnemen.

MobilaneHagen WenninkhofUiteindelijke prijswinnaars waren Dhr. en Mevr. Wamelink aan de Kremerweg in Ratum. Afgelopen donderdag bezorgde  Jan Bent bij hen de Mobilane hagen. De prijswinnaars hadden een goede motivatie opgegeven. Zij beschikken over een voor iedereen toegankelijke rustplek, geschikt voor fietsers, automobilisten, wandelaars, enz. Deze plek kon wel wat aankleding gebruiken. De rustplaats ‘Goat moar zitten’ biedt nu de bezoekers een plek om heerlijk uit de wind te kunnen zitten en te genieten van ons prachtige Winterswijkse landschap.