MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

September 2021
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

VoetbalkooiSCMeddoAfgelopen zaterdagmiddag 28 september werd er in Meddo de nieuwe voetbalkooi van Sc. Meddo geopend.
In de aanwezigheid van de gemeente Winterswijk, vertegenwoordigd door wethouder Ilse Saris en projectleider Harm de Vries, vele sponsoren en Meddo vrijwilligers werd het voortouw genomen door Menno Meekes (voorzitter Stichting 't Konder) en Tom Meeusen (voorzitter Sc.Meddo).

In een kort maar duidelijk verslag werd duidelijk gemaakt hoe het allemaal voor elkaar is gekomen. Het demonteren in Winterswijk, de tussenopslag in Meddo, het bouwrijp maken van de grond en de eindfase, het monteren en het aanbrengen van het kunstgras speelveld. En dat alles mogelijk gemaakt door die sponsors en vrijwilligers.
Daarna was het de beurt aan de familie Raben, die als sponsor de kunstgras mat financieel mogelijk maakte, om de naam van de kooi te onthullen: "de Raben Arena",
gevolgd door de eerste pass in de kooi, van Ilse Saris naar Marco Raben, waarmee de voetbalkooi officieel werd geopend.
Voor de genodigden was er daarna voldoende tijd om een hapje en een drankje te nuttigen, terwijl de F- en E-jeugd van Sc. Meddo zich opstelde in de kooi voor een clinic gegeven door de voetbalkunstenaars van Pelota Events uit Doetinchem. De spelertjes raakten danig onder de indruk en vroegen zelfs handtekeningen aan de 3 hoofdrolspelers. Een waardig slot in een prachtige arena.