MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

September 2021
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

TuingelukOp zaterdag 5 oktober 2013 organiseert Hoveniers & Groencentrum Wenninkhof aan de Hoeninkstegge 5 een Tuingelukdag.

Het vergeten tuinseizoen? 25 Jaar geleden waren het najaar en de winter bij uitstek de seizoenen waarin de tuin werd veranderd of gerenoveerd. Door verschillende omstandigheden is heden ten dage het beeld ontstaan dat de tuin in het voorjaar moet worden aangelegd.

Het heeft een beetje te maken met de media, die na de zomer vooral weer op binnen zijn gericht. Ook de tuincentra die al in september beginnen met de inrichting van de kerstshows speelden een rol. Natuurlijk zijn het ook mensen zelf die niet meer naar buiten willen als het een beetje gaat regenen of als het kouder wordt. Hoe dan ook, om de tuin aan te pakken, is de herfst- en de winterperiode gewoon geschikter dan het voorjaar! Uiteraard zijn er soms wat beperkingen als het vriest of als er sneeuw ligt, dat zijn echter maar een paar dagen in zoโ€™n lange periode. Met aandacht voor โ€˜het vergeten tuinseizoenโ€™ willen wij proberen oude tijden te doen herleven. Dat is beter voor de tuin en ook beter voor u. Voor meer informatie kijk op www.tuingeluk.nl/vergeten_tuinseizoen/

Wenninkhof organiseert op zaterdag 5 oktober een Tuingelukdag. Deze dag staat in het teken om mensen gelukkiger te maken met hun tuin. Hieraan liggen vier basisvoorwaarden ten grondslag. Deze vier basisvoorwaarden (verhouding, volume, privacy en energiebalans) worden tijdens de Tuingelukdag aan bezoekrs uitgelegd. Zodat U een stuk gelukkiger met Uw tuin kunt worden. Ook is het mogelijk om op deze dag een schetsadvies met een advies op maat, etc. te krijgen.

 

De Tuingelukdag begint vanaf 9.00 uur. Voor meer informatie ga naar www.wenninkhof.nl