MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

September 2021
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

In het weekend van 7 en 8 september a.s. vindt de jaarlijks terugkerende Nationale Ziekendag plaats. Het thema van dit jaar is: “Zonder elkaar is iedereen alleen”. Een thema om nadrukkelijk bij stil te staan. Haar mooie werk kan de Zonnebloem niet alleen. Daarbij heeft ze hulp nodig. 
De Zonnebloem nodigt een ieder van harte uit voor het bijwonen van deze oecumenische viering. Laten we als mensen van Meddo en omstreken laten merken dat wij, onverdeeld, aandacht willen hebben voor de ander die ziek is, eenzaam is of anderszins behoefte heeft aan contact.

De kerk staat open voor iedereen. Oecumenisch wil hier immers ook zeggen: bedoeld voor mensen van alle gezindten. Op zaterdag 7 september om 19.00 uur verwachten wij u in de kerk van de H. Johannes de Doper, om hier samen te vieren.
Voorgangers zijn: Drs. Gerrie Zemmelink namens de Prot. Gem. Winterswijk en Lidy Dorsthorst namens de Zonnebloem,  De muzikale verzorging is in handen van het Dameskoor.  U komt toch ook over de drempel van deze mooie kerk in Meddo?                    

Breng uw buurvrouw/man of vriend(in) mee, die zonder u misschien wat drempelvrees heeft. Weet dan dat u welkom bent, want: goed vieren doe je samen!


NATIONALE ZIEKENDAG: EEN DAG VOOR IEDEREEN!