MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

September 2021
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

Optreden van Kenneh, Boh Foi Toch & DJ Jean tijdens groot jubileumfeest Elbekurkie op 18 augustus.

Poster-Elbekurkie-40-jarige-jubileum---500px-DIGIFLYER

Jongerencentrum Elbekurkie in Meddo bestaat dit jaar 40 jaar wat uitgebreid gevierd wordt met diverse activiteiten. Zo heeft Elbekurkie in de maand juli al een buurtentoernooi voor 18 teams georganiseerd nabij het clubgebouw. Deze succesvolle middag was het startschot voor een reeks aan activiteiten die door zullen lopen tot de decembermaanden. Op zondag 18 augustus staat het grootste feest op het programma: Het 40-jarig jubileumfeest.

Op zondag vanaf 16:00 uur zal het grote feest op het grasveld naast Elbekurkie te Meddo gaan plaatsvinden. Op het programma staat allereerst de band Kenneh, bekend van onder andere het VuurFestival Meddo. Deze band speelt veelal volksmuziek met de nadruk op de Achterhoek. Na deze band zal iemand minder dan de band Boh Foi Toch, Achterhoeks trots, het stokje overnemen. Deze band hoeft geen uitleg meer gezien ze eind Juli ook al te bewonderen zijn op de Zwarte Cross, gegarandeerd feest dus!
Ook heeft de feestcommissie aan de jeugd gedacht om het programma heel breed te houden en voor ieder wat wils aan te bieden. Enkele jaren geleden heeft per toeval DJ Jean de weg naar Elbekurkie gevonden waarna de contacten zeer nauw bleven. Daarom de logische keuze dat deze DJ van wereldformaat het grote feest zal afsluiten samen met MC Maron Hill in een 1,5 uur durend optreden. In de pauzes zullen lokaal bekende DJ’s Marc van Doorn en Pascal.NL de bezoekers van de beste hits voorzien.

Kaarten voor dit grote feest zijn te koop bij onder andere Rouwmaat-Combi (Winterswijk), Spar Lanting (Meddo) en Supermarkt Emté (Groenlo). Daarnaast kunnen er ’s avonds kaarten gekocht worden bij Elbekurkie. De kaarten kosten in de voorverkoop 10 euro en aan de deur 15 euro. Meer informatie is te vinden op www.elbekurkie.nl.