MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

Juni 2021
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

Het is tegenwoordig, door allerlei maatregelen, voor een sportvereniging al moeilijk genoeg het hoofd boven water te houden. Ook Sc. Meddo werkt hard om het buurtschap leefbaar te houden en daar hoort een gezond verenigingsleven bij tegen betaalbare contributies. Door de verminderderde overheidsinkomsten, privatisering, het afpakken van de oud papier inzameling enz, enz, worden de inkomsten danig beknot.  Deels kan dat nu door eigen werkzaamheden van de vele vrijwilligers worden opgevangen, maar ook dit houdt een keer op.

Dan kun je stil gaan zitten en op het onmogelijke wachten of zelf actie gaan ondernemen, dus het generen van alternatieve inkomsten. Zo werd afgelopen 16 juni voor de eerste keer, met goed gevolg, de keiwandeling georganiseerd en dan nu het organiseren van de veiling voor Sc. Meddo. Meerdere bestuursleden, met de welwillende medewerking van de Sc. Meddo-fans Benno Koldeweij en Tonnie Klein Gunnewiek, hebben nu een en ander op touw gezet.

veiling scMeddoMeer dan 50 ondernemers werden benaderd en ook vanuit de Sc. Meddo ledengroep kwamen de mooiste ideeën en attenties. Een keur aan goederen, diensten en klusjes, aanbiedingen, kunst en verrassingsartikelen zullen op de veiling aan u voorbijtrekken. Onder het genot van een hapje en een drankje, zal een leuke sfeer worden gecreëerd, waarin het prettig bieden is. De gekwalificeerde veilingmeester “Han van de Kapper” zal u niet teleurstellen.


Wanneer: 17 augustus a.s.
Waar: bij Sc. Meddo kantine “Het Konder”.
Tijd: 15.00-20.00 uur.

Kijk voor de laatste info ook op: www.scmeddo.nl